Вагітність - особливий стан жінки, до якого варто підготуватися

  • Консультація з акушером-гінекологом і терапевтом - це перший крок. Вас обстежать, призначать відповідні аналізи та дадуть рекомендації щодо планування малюка. Важливо розуміти, що підготовка до зачаття необхідна як жінкам, так й чоловікам.
  • Під час обстежень у вас можуть виявити інфекції або хронічні захворювання, про які ви, можливо, й не здогадувалися. Деякі хвороби протікають без симптомів, але якщо їх не вилікувати перед зачаттям, вони можуть позначитися на здоров’ї майбутньої дитини.
  • Також, якщо вам за 35 років, зростає ризик народження дитини з генетичними відхиленнями. Тому перед зачаттям і виношуванням першої дитини жінці, окрім стандартного переліку обстежень і аналізів, ми рекомендуємо додатково пройти ще й генетичне обстеження. Консультація генетика особливо важлива, якщо у вашій родині вже були спадкові захворювання.
  • Успішність зачаття багато в чому залежить від чоловіка. Перший лікар, в якого слід проконсультуватися майбутньому татові, - це уролог. Він огляне вас і призначить обстеження для виключення різних «чоловічих» захворювань і статевих інфекцій, а також призначить спермограму. Спермограма дасть чітке уявлення про концентрацію, кількість, рухливість і будову сперматозоїдів, тобто про здатність чоловіка до зачаття.

Фахівці нашого Центру допоможуть найкращим чином підготуватися до вагітності та народження здорового малюка.

Наші контакти:  м. Львів, вул. Олександра Кониського 9/2а

+380 67 370 84 04