Вагітність вимагає ретельного спостереження лікарів і УЗД плоду - незамінне обстеження. Побачити вагітність в порожнині матки можна, починаючи з 5-6 тижня, а почути серцебиття ембріона з 6-7 тижня. Після 16 тижня можна визначити стать малюка.
У Центрі здоровʼя родини УЗД плоду виконують на сучасних апаратах, що надає можливість вивчення внутрішніх органів, поверхневих структур і обличчя плоду додатково в режимах 3D/4D - об'ємного зображення.
Обстеження є зрозумілим не тільки лікарю, а й майбутній матусі і татусеві, якого ми завжди запрошуємо на повний огляд, що є важливо як з психологічної так і емоційної точки зору.
  • УЗД 2D - це двовимірне зображення дитини в чорно-білому кольорі.
  • УЗД 3D - це статичні тривимірні зображення дитини, на яких можна розгледіти на кого схожий малюк.
  • УЗД 4D - це рухомі зображення дитини в форматі 3D, які Ви можете бачити в режимі реального часу.
3D УЗД в реальному часі дозволяє виявити деякі вади, які можуть погано візуалізуватися при звичайному обстеженні. Так за допомогою трьохвимірного УЗД можна, наприклад, побачити вроджені аномалії шкіри, статевих органів, вади обличчя, спинного мозку.
Пренатальна діагностика проводиться в терміні 11-13, 18-21 та 29-32 тижні вагітності. Загрози переривання вагітності, хромосомні аномалії, аномалії розвитку скелету, кишківника, нирок і легень плоду – ось те, що важливо грамотно і уважно перевірити у відповідні терміни.
Ми прагнемо зберегти для Вас та Ваших рідних захоплення і радість від побаченого. Фото, які Ви можете отримати після дослідження, завжди будуть нагадувати Вам про цей дивний час.
Під час 4D діагностики можна записати на диск відео, яке залишиться на згадку для майбутніх батьків.
А НАЙГОЛОВНІШЕ, що при простоті та доступності методу лікарі можуть отримувати дуже важливу інформацію, проводячи повторні дослідження стільки, скільки потрібно — протипоказань і обмежень до проведення УЗД немає.
Ми цінуємо ваш час. Усі візити відбуваються за попереднім записом
Працюємо навіть тоді, коли інші відпочивають. Потрібно УЗД в суботу - без проблем. Лише рекомендуємо записуватися на початку тижня.
Запис за номерами:
 (067) 370 84 04
 (032) 276 47 06